Frokost/aften på Den Gule Cottage

Smag på historien på det romantiske brasserie - inkl. kaffe/te og sødt!
Din Pris

345,-

Udsolgt - 800 solgt

Øresundskig og udsøgt gastronomi

Med Øresund som et ubrudt bagtæppe stråler det lille stråtækte bindingsværkshus op som nyhøstet halm. Her har Den Gule Cottage ligget siden 1844. I dag huser den Klampenborgs mest romantiske brasserie, der har erfarne kroejere i spidsen. 

Derfor kan du også glæde dig til en aften eller frokost med både velsmag, imødekommende service og historisk hygge i højsædet.

Menuen skifter efter sæsonen og de tilgængelige råvarer, så du er altid sikker på, at alt på din tallerken er nøje udvalgt og superfriskt. Nyd fx at sætte tænderne i: Cremet æggeblomme med variation af beder, spanske mandler og urter, smuk, saftig braiseret kylling og sæsonens blommer i variation. Din menu bliver endda afsluttet på bedste vis med kaffe og sødt.


Den Gule Cottage er en fredet bygning - opført som portnerhus i 1844.

Stranden og skoven 
Maden på Den Gule Cottage beskrives bedst som klassisk – men derfor sidder den også lige i skabet. Ejerne har nemlig mange års erfaring fra krodrift og toprestauranter. 

Inspirationen kommer fra de klassiske franske kokketraditioner, men råvarerne følger sæsonen samt stranden og skoven omkring cottagen, og tilsmagningen er udogmatisk.

Drøm dig tilbage til mere romantiske tider på én af de smukkeste adresser i Klampenborg, mens du nyder en klassisk menu: Den Gule Cottage er meget vel din næste madoplevelse.  

LÆS MERE om Den Gule Cottage i Downtown Plus-artiklen: 

Rendyrket Morten Korch med udsigt over Øresund - LÆS DEN HER


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Max. 800 værdibeviser til salg.

Glæd dig til: 

  • 3 retter på Den Gule Cottage
  • Inkl. Kaffe/te og sødt

Pssssst! Værdibeviset kan både bruges til frokost og aften tirsdag, onsdag og torsdag!

loading map...
Den Gule Cottage
Taarbæk Strandvej 2, 2930 Klampenborg