Julebord hos Darling - frokost el. aften

3 suveræne serveringer med fisk, and og risalamande
Førpris

449,-

Din Pris

269,-

Du sparer 180 kr.
Udsolgt - 453 solgt

Stort og lækkert julebord hos anmelder-favorit i indre by!

Med et smugkig på deres Instagram er det ikke til at tage fejl af - Darling ER byens nye hot-spot! Den anmelderroste restaurant er desuden det helt perfekte sted at ringe julen ind med et stort og perfekt tilberedt julebord. Du kan glæde dig til at sætte tænderne i sennepssild, gravad laks, rødspættefilet med rejer, herefter sprængt andebryst & Ibericoterrin med tilbehør og til sidst risalamande med brændte mandler og kirsebærsauce.

Stemningen og rammerne på Darling Bistro & Bar bliver ikke mere ideelle. Den dæmpede belysning kombineret med rene skandinaviske linjer og elegant julepynt, skaber de hyggeligste og mest stilfulde rammer. Julebordet er, ligesom selve restauranten, præget af klassiske dyder, kombineret med nyskabebde gastronomi. Både råvarer, smage og anretninger er i absolut topklasse.

Book bord til familien, de nærmeste venner eller kollegaer og spis jer mætte i lækre juleretter, og nyd professionelt udførte cocktails på en af byens hotteste adresser i hjertet af København - med terrasse ud mod de smukke Slotsholmskanaler og Christiansborg.

Om Darling Bistro & Bar 

Hos Darling lander du i afslappede og uprætentiøse rammer med højt humør og personlig service. Du kan bl.a. tage plads på bistroens store udendørs terrasse, som byder på kig til kanaler, spir og tårne. Når du træder ind igennem de imponerende svingdøre har du restauranten til venstre og cocktailbaren til højre. Baren fungerer både som forsmag og afslutning på restaurantoplevelsen. Udover et velkomponeret cocktailkort med både klassikere og barens signaturcocktails, finder du et imponerende vinkort, samt gode øl på fad og flaske. Personalet står klar med anbefalinger til julemaden, så I kan sætte prikken over i'et på jeres julehygge hos Darling.

 

Det siger andre

Uden tvivl det bedste skaldyrsfad jeg har fået - Anne Sofie, Google 
Var der til frokost og fik fantastisk nytænkt smørrebrød -
Povl, Google 
Helt nyt, smagfuld indrettet og mega hyggelig -
Mark, Google 
Alt i topklasse -
Henriette, Facebook 
Great food, cozy atmosphere, delicious cocktails -
Audrey, Facebook  


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Du får:

  • Stort julebord på Darling Bistro & Bar med 3 retter (269,-)
  • TILKØB: Osteanretning med marinerede nødder og kvædekompot (69,-)

Psst! Se menuen under 'Information'.
Obs! Tilkøb kan kun købes i forbindelse med køb af julebordet.

loading map...
Darling Bistro & Bar
Ved Stranden 18C, 1061 København K