Frit valg på Strandmøllekroen

Kromad i moderne klæder, lavet med kærlighed - udsigt over Øresund
Førpris

300,-

Din Pris

150,-

Du sparer 150 kr.
Udsolgt - 541 solgt

Nyfortolket fransk/dansk køkken og gode klassikere

Vil du nyde sommeren med nordiske tilsmagninger, sol på terrassen og Danmarks bedste udsigt? Blandt fuglefløjt og bølgeskvulp kan du nyde en middag, hvor der er kælet for alle detaljer. På Strandmøllekroen står gourmetkokken Nicolaj Frandsen, der bl.a. har erfaring fra Det Kgl. Teaters skuespilhus og La Vecchia, i køkkenet. Nu tryller han med nordiske tilsmagninger, fantastiske anretninger og gode råvarer på Strandmøllen. Og som noget HELT EKSTRAORDINÆRT kan du i et samarbejde med Downtown nu få frit valg til hele Strandmøllens kort!

Glæd dig fx til sprød vaffel med kammusling; rosastegt mør iberico-gris med solbær; sprøde gyldne trøffelfritter; en bøf bearnaise af det fineste wagyu-kød, du kan finde ... Og meget meget mere!

Unik bygning - meget mere end mursten
Strandmøllekroen byder på en stemning, du ikke finder i moderne byggeri. Høje træpaneler og bjælkelofter vækker minder om en anden tid. Det giver den historiske bygning sjæl, at mennesker har mødtes her i over 200 år.

Det gamle udtryk brydes af moderne og komfortable indretningsprincipper, hvor dansk design lyser op - med respekt for stedets særegne historie og ældre æstetiske udtryk. Lyse vægge og skandinavisk enkelthed bringer et frisk pust ind i de gamle stuer.

Minutiøst kokkearbejde
Hos Strandmøllekroen er du sikker på, at der er kælet for både råvarer, smag og smuk anretning. Kvaliteten af maden lever altid op til restaurantens høje standarder. Der er tænkt over alle detaljer, og de nordiske tilsmagninger sikrer, at du går en skøn og velsmagende oplevelse i møde.  


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

OBS! Du må gerne købe flere værdibeviser, men der kan kun benyttes ét pr. gæst pr. besøg.

Glæd dig til: 

  • Frit valg for 300 kr. hos Strandmøllekroen (Din pris: 150 kr.)

Psst. Menuen så sådan her ud, da vi var forbi - men den skifter efter sæsonen. Se den aktuelle menu HER.

loading map...
Strandmøllekroen Aps
Strandvejen 808 2930 Klampenborg

Strandmøllekroen får gode anmeldelser hele vejen rundt! Med 4,2 på Google og 4 på Tripadvisor er de meget populære. Læs bl.a. et udpluk fra glade gæster: 

"Virkelig god oplevelse på alle niveauer. Vi fik menuen a la family style og dertil vinmenu. Virkelig dejlig mad serveret af de sødeste og mest hjælpsomme mennesker. Vi kommer igen" - Marianne, Tripadvisor

"Rigtig hyggeligt og "historisk" sted, ikke langt fra Dyrehavsbakken. Om sommeren, er der skønt at sidde ude og der er også en dejlig atmosfære inde. Der er lækre smørrebrød og andre danske retter." - Caroline, Google

"Maden var utroligt lækker og særdeles velsmagende. Lokalerne hyggelige og rare med en passende temperatur og god akustik.
Men toppen var dog det helt utroligt søde team af tjenere, som alle var smilende, opmærksomme og venlige, og til trods for en fyldt restaurant var de også i stand til på den mest nærværende og søde måde at sludre og hygge om vores 5 årige datter. Det var en meget hjertevarm oplevelse på alle måder." - Michael, Google