8 ugers bootcamp + fri træning

Kom i form hos Fit og Sund med et intensivt forløb til særpris!
Førpris

2.561,-

Din Pris

1.299,-

Du sparer 1.262 kr.
Udsolgt - 6 solgt

Vælg mellem 4 fit forløb

Vil du i form før eller inden fødsel? Eller døjer du med en stresset hverdag og vil gerne gøre kroppen sund og stærk? Eller vil du bare endelig komme i RIGTIG god form? Så er et forløb hos Fit og Sund lige noget for dig! Her får du professionelle trænere og fysioterapeuter, præcise målinger, kostplanlægning og masser af lækker træning!

Vælg Fitcamp, hvis du vil have et all-round forløb, hvor alle kan være med. FIT dækker over styrke, kondition, vægttab, muskelopbygning, sundhed og velvære.  På 8 uger får du nye vaner i samarbejde med fysioterapeuter, personlige trænere samt en ernærings- og sundhedsekspert få støtte og vejledning til at opnå gode resultater og nå dine mål ift. din træning. 

Power moms er til seje mødre, der vil i form efter fødslen. Her får du et træningsprogram, der er skræddersyet til efterfødselskroppen. En personlig træner og fysioterapeut giver god træning med fokus på styrke, toning og velvære, og husets diætist giver inspiration til lækre opskrifter, og guider dig til gode livsstilsprincipper og vaner der holder i en travl børnefamilie. 

Klar til fødsel er til dig som ønsker at være aktiv under graviditeten samt mindske komplikationer under og efter fødsel gennem fysisk aktivitet. Glæd dig til fokuseret graviditetstræning, mindskede smerter og professionel vejledning fra personlige trænere og fysioterapeuter.

Less stress camp tilbyder dig et frirum fra hverdagens travlhed. Ved hjælp af lette stræk, blide restorative yogastillinger og guidede mindfulnessøvelser og meditationer arbejder du med at blive mere nærværende og opmærksomme i det, du foretager dig. Campen har til formål at give mere velvære i kroppen, mindre stress og bedre søvn. 


Information  

Se mindre

Levering  

Se mere

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Du får: 

  • 8 ugers bootcamp - vælg mellem fitcamp, power moms, klar til fødsel og less stress
  • 2 x 1 måned medlemsskab hos fit&sund - træn ubegrænset
  • 2 x inbody måling, før og efter - ex. fedtprocent, muskelmasse og vægt.
  • 1 x taske og drikkedunk
loading map...
Fit og Sund Odense
Grønløkkevej 4A 5000 Odense