Effektiv markedsføring

Hvorfor skal din virksomhed på downtown.dk?

Gratis og 100% risikofrit
Gratis markedsføring, stor rækkevidde og ingen risiko. Ja, der er gode grunde nok til at markedsføre din virksomhed på Downtown. Faktisk kan vi ikke se, hvorfor du ikke skulle gøre det.

 

Hvad får du ud af det
Din virksomhed er i de bedste hænder hos vores professionelle team af marketingkonsulenter, skribenter og fotografer. Hvad enten du har en nystartet cafe eller en etableret virksomhed med nye produkter, sørger vi for en bred eksponering for en købestærk målgruppe. Vi skræddersyr din kampagne i tæt samarbejde med dig, før vi sender den ud til vores 300.000 medlemmer.

 

Hvad får vi ud af det
For hvert værdibevis du sælger på Downtown, tager vi et mindre beløb. Vi er med andre ord på samme hold. Vi vinder kun, hvis du vinder.


Hiv fat i en marketingkonsulent, og hør nærmere:

 

SALG

København


 • Mikkel Bolander
  Salgschef
  Mikkel er basketspillende superfar med hang til herremiddage. På kontoret er han modens mester med et utømmeligt lager af perfekt strøgne skjorter.
 • Sara Kvetny
  Marketingkonsulent
  Telefon 51 90 76 86
  Sara har altid et smil på læben og er et glædessmittende indslag. Hun er mor til en lille dreng og har en forkærlighed for matchende farverigt tøj.
 • Marie Gruelund
  Marketingkonsulent
  Telefon 71 99 63 32
  Marie er Downtowns flammerøde energibombe. Hun er Nørrebro-elsker, og i sin fritid maler hun byen rød, samler på fregner og siger tingene, som de er.

SALG

Shopping


 • Anders Hiul
  PRODUKTCHEF / PRODUCT MANAGER
  Anders er fodboldentusiast og musikkender, og i weekenderne besøger han loppemarkeder og kulturelle begivenheder med en klapvogn mellem hænderne.
 • Carolina Chabior
  Produktkonsulent
  Telefon 93 93 92 93
   

SALG

Aalborg, Aarhus & Odense


 • Malue Annika Jørgensen
  SALES MANAGER / DOWNTOWN VEST
  Malue er firmaets bonderøv med begge ben solidt plantet i den jyske muld. Malue drøner omkring i byerne og opsnapper de sidste nye steder i Jylland og på Fyn. Altid frisk på nye og spændende udfordringer.