NYHED: Stegt flæsk ad libitum

Historisk krostemning og Danmarks nationalret hos BAR23 på Frb
Førpris

145,-

Din Pris

99,-

Du sparer 46 kr.
Udsolgt - 1282 solgt

Så bliver det ikke mere dansk ...

I de historiske lokaler, der tidligere husede Pilekroen, slår Bar23 dørene op for et gilde, der får tænderne til at løbe i vand hos de fleste danskere og har fået deres glade gæster til at kåre dem som Københavns bedste! Der er selvfølgelig tale om Danmarks nationalret: sprød ovnstegt flæsk og naturligvis blød persillesovs med frisk persille og perfekt kogte kartofler.

... og det bedste af det hele? Det er ad libitum, så du får lige så meget, som du kan spise. Uden det går ud over kvaliteten. 

Respekt for historien
Pilekroen er en af Danmarks ældste kroer. Og som et nyt koncept med den samme ejer er Bar23 en moderne restaurant - med respekt for historien. Derfor kan du være sikker på at finde vaskeægte krostemning, skummende specialøl og hjemmelavet dansk mad i de historiske hyggelige krolokaler. Du kan godt glæde dig!

Bar23 laver ikke kun god mad i historiske rammer. De forstår også virkelig, hvordan de giver deres gæster en mindeværdig oplevelse, og det betyder, de har 4 ud af 5 stjerner på Google og Tripadvisor. Læs bl.a. her: 

"Stegt flæsk.altid være og køre efter.
Super hyggelig sted" - Rene

"Lækker og rigelig Stegt flæsk med persillesovs." - Nils

"Virkelig godt flæsk og god sovs godt med persille." - Joan

Det er ikke tilfældigt, at deres gæster har givet dem 4,0 på Google og Tripadvisor.


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Glæd dig til: 

  • Stegt flæsk med persillesovs og kartofler ad libitum (99 kr.)

Psst! Bar23 har deres bar åbent helt frem til 23 i hverdagene og 01 om fredagen, så der er god mulighed for en festlig aften.

loading map...
Bar23 ApS
Pile Allé 23 2000 Frederiksberg