Brunch hos DEJ på toppen af Magasin

Pizza til brunch og udsigt over Københavns tage? Ja tak!
Førpris

214,-

Din Pris

115,-

Du sparer 99 kr.
Udsolgt - 1581 solgt

Findes der en bedre måde at starte weekenden på?

Da DEJ åbnede skrev Politiken, at de er ét af de nye steder, du skal kende i byen. Siden er det blevet til 3 restauranter i det lille smagfulde, italienske imperium, og senest er de åbnet op på toppen af Magasin! Der er ellers hård konkurrence i den gamle købstad, men kigger du indenfor hos DEJ, forstår du godt hypen.

Den ultimative brunch
Nu kan du prøve DEJs store weekendbrunch YES-IM-HUNGRY inkl. en valgfri juice. Og som en ekstra bonus får du mulighed for at smage lige netop dét, DEJ er mest kendt for: PIZZA. Brunchen byder både på alt fra de klassiske retter som yoghurt med müsli, oste og kød til godt brød. Desuden får du serveret Chiagrød samt røræg med bacon eller oksepølse. Du kan også glæde dig til at sætte tænderne i deres anmelderroste pizza.

Nu har du den perfekte mulighed for, at starte din weekend med en lækker brunch med byens bedste udsigt, hvorefter du kan gå på shopping i stormagasinet. Kan det blive en bedre weekend?

Blev kendte for deres pizzaer
Gudskelov er det ikke kun udsigten, der er top-lækker. Al mad laves fra bunden på gode råvarer i sæson, og smagen sidder lige i skabet.

DEJ er særligt kendt for deres fantastiske pizzaer – så prøv deres store weekendbrunch, så får du lidt af det hele!

 


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Dit værdibevis gælder kun til DEJ i Magasin. 

Glæd dig til: 

  • Weekendbrunch + 1 valgfri juice hos DEJ i Magasin

 

loading map...
DEJ Magasin
Kongens Nytorv 13 1094 KBH K