NYHED: Tapas og delikatesser!

Nok til hele familien: Prøv et udsøgt tapasbræt fra Osten ved Kultorvet
Førpris

330,-

Din Pris

198,-

Du sparer 132 kr.
Udsolgt - 226 solgt

Smag på lækkerier fra en helt særlig ostemand

Råmælk, økologi, eget modningsskab i kælderen og oste, der ikke bare bliver importeret, men virkelig kælet for. I det inderste af København, der hvor specialforretninger med omtanke for kvalitet og håndværk ligger side om side, finder du osteperlen Osten ved Kultorvet. Den lille butik minder om en svunden tid, hvor man gik op i smag, nærværende service og frem for alt produkter udvalgt med omtanke. 

Glæd dig til at smage en uovertruffen tapasplatte med alt, hvad der dertil hører. Sæt fx tænderne i en blød, cremet brie fra Konge Å, Ostens hjemmelavede tørrede ostepølse med 3 oste, salami med 2 % ægte sommertrøffel og den prisvindende ost Blå Grube. Uanset hvad er du sikret en smagsoplevelse ud over det sædvanlige - hvor der er noget for alle osteelskere.

Ost ind med modermælken
Bag disken i den fantastiske butik har ostehandleren Mikael 'Ost' Henriksen siden 2008 rådgivet og solgt ost til den store guldmedalje. Men hans historie med skønne, økologiske oste går meget længere tilbage. Michael er uddannet landmand med malkekøer - og siden starten af '90'erne har han arbejdet passioneret med øko-oste. Så man kan næsten sige, hele hans arbejdsliv har centreret sig om mælk og økologi.  

Udvælger selv de bedste oste
Mikael udvælger selv sine oste. I køledisken finder du derfor kun oste, som han selv har lyst til at tage med hjem – og det gør han skam også.

Økologisk ind til benet
Hos Osten ved Kultorvet finder du kun økologiske varer - og pølserne er lavet af højkvalitetskød helt uden nitrit. Og det er der en helt særlig grund til; efter Mikael for 30 år siden opdagede økologiens gavnlige effekt på helbreddet, har han ikke kigget sig tilbage. 

Derfor kan du finde de fleste danske såvel specialimporterede oste hos Osten ved Kultorvet. Der er masser af råmælk, cremede oste, hårde oste, danbo, comté, blåskimmel, ged og alt derimellem - men fælles er, at alt er økologisk.


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Der er et begrænset antal til salg af de enkelte variationer. 

Vælg mellem: 

  • Cheers & Cheese til 3-4 pers. (198,-)
  • Harmony & Cheese til 3-4 pers. (298,-)

Psst! Læs mere om de forskellige tapasplatter under Information.

loading map...
Osten ved Kultorvet
Rosenborggade 2, 1130 København K