Aqua Peel-ansigtsbehandling

Ny og smuk hud - hurtigt og smertefrit!
Førpris

895,-

Din Pris

395,-

Du sparer 500 kr.
Udsolgt - 39 solgt

Giv din hud et synligt boost med Aqua Peel Hydra!

Har din hud mistet glansen, ser du tegn på fremkomst af linjer, eller trænger dit ansigt blot til lidt forkælelse? I hjertet af København ligger den skønne hudplejeklinik, Clinique Camille, som specialiserer sig i skønheds- og velværebehandlinger. Her kan du glæde dig til en behandling med deres helt nye maskine, Aqua Peel Hydra, som leverer imponerende resultater.

Aqua Peel-behandlingen fungerer ved nænsomt, men effektivt at eksfoliere hudens overflade ved hjælp af vand og et mildt vakuum, hvorefter der indsluses fugt i huden. Under behandlingen løsnes ikke blot døde hudceller, men også små tilstopninger, så hudens porer renses for urenheder.

Resultatet er mindskede fine linjer, fornyet glød, færre porer og urenheder - og en gennemfugtet hud!

Clinique Camille tilbyder behandlinger af høj kvalitet med fokus på professionel betjening og kyndig vejledning - og det kan ses på deres anmeldelser!

Meget god oplevelse! Rolige omgivelser. Rigtig sød behandler, der talte stille og roligt og hverken for lidt eller for meget. Der var dialog om behandlingen, så den ramte mit behov - vigtig for oplevelsen synes jeg. Og så har min hud haft det fantastisk siden :) Ikke sidste gang jeg har været hos Clinique Camille - Nikoline Schilling

Super fin oplevelse, fik en skøn diamant slibning med hvad  dertil hører. Føler mig fuldstændig fornyet, det er dejligt med en sund glød tilbage i ansigtet. Sussi var vanvittig sød og rar, og det var en dejlig afslappende oplevelse jeg kommer helt sikkert igen Maja Keiniche 

 


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

 

 

Glæd dig til:
  • Aqua Peel-ansigtsbehandling (395,-)
loading map...
Clinique Camille
Havnegade 35, 1058 København K