Stor weekendbrunch hos DEJ

Nyd klassiske brunch-retter OG anmelderroste pizzaer!
Førpris

214,-

Din Pris

115,-

Du sparer 99 kr.
Udsolgt - 1034 solgt

Findes der en bedre måde at starte weekenden på?

Da DEJ åbnede i 2019 skrev Politiken, at de er ét af de steder, du skal kende i byen. Der er ellers hård konkurrence i den gamle købstad, men kigger du indenfor hos DEJ, forstår du godt hypen. 

Den ultimative brunch
Nu kan du prøve DEJs store weekendbrunch YES-IM-HUNGRY inkl. en valgfri juice. Og som en ekstra bonus får du mulighed for at smage lige netop dét, DEJ er mest kendt for: PIZZA. Brunchen byder både på alt fra de klassiske retter som yoghurt med granola, oste og kød til godt brød. Desuden får du serveret Chiagrød samt røræg med bacon eller oksepølse. Du kan også glæde dig til at sætte tænderne i deres anmelderroste pizza.

Der er en helt særlig stemning hos DEJ. Som en meget velindrettet og design-lækker spisestue med dæmpet belysning og masser af grønne planter. Her er stilrent men hyggeligt, og stedet passer derfor perfekt til sin nabo - den altid hippe Kødbyen. 

Blev kendte for deres pizzaer
Gudskelov er det ikke kun indretningen, der er top-lækker. Al mad laves fra bunden på gode råvarer i sæson, og smagen sidder lige i skabet. 

DEJ er særligt kendt for deres fantastiske pizzaer og cocktails, men snyd ikke dig selv for at prøve deres store weekendbrunch. Kokkene hos DEJ ved hvad de laver, og de laver så meget som muligt selv.


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Du får: 

  • DEJs weekendbrunch-buffet (YES-IM-HUNGRY)
  • Valgfri juice
loading map...
DEJ
Halmtorvet 27 E, 1700 København V