2x afslappende zoneterapi

Døjer du med symptomer på ubalance i krop og sind?
Førpris

1.200,-

Din Pris

689,-

Du sparer 511 kr.
Udsolgt - 58 solgt

Styrk din krop og immunforsvar med zoneterapi

Oplever du smerter i kroppen, gigt, maveproblemer, hovedpine, svagt immunforsvar eller andre ubalancer i kroppen? Så kan zoneterapi være lige netop den behandling, du søger! Zoneterapi sætter kroppens selvhelbredende kræfter i gang og kan bruges til at opjustere og vedligeholde et godt helbred. Dette gøres gennem trykpåvirkninger ét sted på kroppen, som gennem indre forbindelser kan forbedre funktionen et andet sted på kroppen. Samtidig er det en behagelig og afslappende behandlingsform, hvor du ikke kun får afhjulpet dit problem - du føler dig ligeledes afstresset og i balance.

Du får den helt unikke mulighed for, at få hele to behandlinger hos Zanna så du rigtig kan mærke hvilken forskel zoneterapi kan have på din krop. Inden behandlingerne kan du at tage en snak med Zanna omkring dine udfordringer, så hun bedst muligt kan hjælpe dig.

En behandler med erfaring!
Du kan trygt lade dig behandle hos Zanna Birgit Lyck. Med mere end 16 års erfaring med zoneterapi til børn, unge, voksne og seniorer har hun opbygget et højt, professionelt niveau - ikke kun på behandlingen men også på service og rådgivning. Hun har blandt andet hjulpet klienter, der har haft daglig hovedpine til at være næsten forsvundet, hun har hjulpet klinter med fertilitetsproblemer med at blive gravide, og en klient har kunne stoppe med medicin til tarmene, efter hendes behandlinger med zoneterapi hos Zanna. Du kan derfor se frem til, at få rigtig meget ro på dig selv, og mærke en forandring der vil hjælpe dig til en bedre hverdag.


 

Udtalelser fra klienter:

"Min ellers daglige hovedpine er der næsten ikke mere. Det giver mig så meget at komme her hos dig"

"Jeg skal ikke længere op om natten, og jeg har sluppet min medicin - tak for dig"

"Jeg er blevet gravid. Det havde jeg slet ikke overvejet, men det er helt vidunderligt og jeg er ikke i tvivl om, at det er fordi jeg kommer her hos dig"


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Der kan max købes 1 værdibevis pr. person

Du får:

  • 2x zoneterapi á 50 min.
loading map...
Zoneterapeut Zanna Birgit Lyck
Silkeborg Plads 8, st. tv. 2100 København Ø