Clairvoyant healing

Få bugt med alt fra fysiske lidelser til psykiske ubalancer
Førpris

800,-

Din Pris

399,-

Du sparer 401 kr.
Solgt 29
Dit tilbud slutter om 04:23:37:30

Det er som et kærligt lys, der kommer fra oven

En clairvoyant healing med akupressur hos Kristina Fryd på Frederiksberg er en unik måde at genskabe balancen og energien i din krop og psyke. Sessionen starter med en indledende samtale. Her ses der clairvoyant ind i dig, og budskaber videregives. Essensen af ubalancen og healingsbilledet står nu frem og du kan heales. Kristina benytter sig at forskellige healingsteknikker, der for mange føles som et opløftende roligt brusebad af energi. 

Selve healingen foregår, imens du ligger på en briks, med et tæppe over dig. Healingen kan også foregå over fysisk afstand via det, der hedder fjernhealing. Som Kristina siger: “Når vi arbejder med energier og den åndelige verden er vi ikke afhængige af tid og rum.” Du kan derfor være sikker på at få en behandling skræddersyet til dig og dine behov. Uanset tid og sted formår Kristina at heale alt fra fysiske lidelser som stive led til parkinsons og psykiske ubalancer.

Se et udpluk af Kristinas flotte anmeldelser her:

"Sidder i toget på vej hjem. Jeg er fyldt op af en ro, lykkefølelse og varme. Jeg er blevet set og elsket af mig. Har I brug for hjælp til oprydning i jer selv, kan jeg anbefale Kristina Fryd. Hun er meget dygtig og formåede at komme helt ind hvor ingen har været før."
Lea

“Jeg længes så stærkt og dybt efter at være i fuld kontakt med min kraft og heale alt det lort som gør at jeg ikke kan mærke glæde og min intuition. Det var virkelig dejligt og vågne her til morgen efter din behandling og mærke tilfredshed, i modsætningen til de andre morgener hvor jeg vågner trist, modløs, tung. Af hjertet tak.”
Rikke

OBS: Ved booking vælger du selv om din session skal foregå i Kristinas klinik eller som fjernhealing, hvor du ikke behøver at være tilstede.


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Du får:

  • 60 min. clairvoyant healing
  • En smuk oplevelse fuld af mulighed for tranformation via et dybt og kærligt arbejde med en gylden tråd til det højeste.
  • At blive berørt på alle planer af dit væsen.
  • Forløsning af såvel fysiske blokeringer som følelsesmæssige ‘fortrængte sår’.
  • Indsigt i årsag til din ubalance så du efterfølgende kan tage mere balanceret skridt i livet.
loading map...
Kristina Fryd
Havehuset Forhåbningsholms Allé 5 1904 Frederiksberg C