Catering fra DiningSix
Undgå køkkenstress, og få en fest med (mad)succes
Har du en fest i kalenderen? Med catering fra DiningSix kan du springe køkkenstressen over og i stedet nyde dit gode selskab uden at være nervøs for maden.
DiningSix er virksomheden bag syv populære restauranter i henholdsvis København og Aarhus - bl.a. KöD, Basso, Slap Af og Klokken. Du er altså sikret en høj service og mad, der består af gode råvarer tilsat masser af kærlighed - der selvfølgelig er lavet helt fra bunden.
Psst! Der er elementer i menuen, der skal opvarmes. Hvis du planlægger en fest over sommeren, så brug grillen, og gør det ekstra lækkert!
OBS: Du skal købe minimum 10 kuverter.
Din DiningSix Sommermenu består af:
- Foccaciabrød – Olivenolie & rosmarinsalt
Forret
- Rilette af fisk (varierer efter sæson) med rugbrødscrumble & urtesalat
Hovedret:
- Okseroast fra Uruguay
- Skindstegt kylling, citron & lime marineret
- Hjemmelavet kold pasta med persillecreme, syltet grillet peberfrugt, radiser & forårsløg
- Salat med årstidens grønt, æble, vinaigrette samt ristede kerner & sesam
- Rosmarinstegte petite kartofler vendt i havsalt & rapsolie
- Kold bearnaisecreme med frisk estragon
Dessert:
- Kraftig chokoladekage med crumble & hvid chokoladecreme
Information
Hvor og hvornår kan jeg hente maden?
- Mandag–fredag: 9-16
- Lørdag: 10-14
Afhentning i KBH:
- Raffinaderivej 8, 2300 KBH S
Afhentning i Aarhus:
- Silkeborgvej 41D, 8000 Aarhus C
Der er mulighed for levering. Se mere under Betingelser.
Ekstra informationer:
- Maden pakkes kold og nogle elementer skal opvarmes
- Oksekød, kylling og kartofler skal tilberedes i ovnen eller på en grill - huske at følge vejledningen
- De andre serveringer er tilberedte og pakket klar til anretning (brødet skal skæres og vinegrette hældes ved salaten)
- Maden pakkes i en kasse og skal tilberedes/spises indenfor 3 timer, med mindre maden stilles direkte på køl - herefter bør den tilberedes/spises indenfor 24 timer
- Der medfølger en udførlig vejledning til tilberedning af maden
- Der medfølger en oversigt over allergener
- Emballagen som maden ankommer i skal ikke rengøres, men blot smides ud efterfølgende
Hjemmeside:
Betingelser
- Din cateringmenu skal bestilles senest 4 dage i forvejen. Ring ved hastesager.
- Bookning kan ske online (oplys KUN det laveste referencenummer fra dine værdibeviser) eller ring og bestil på tlf.: 69156982
- Afbud skal ske senest 4 arbejdsdage før. Ved udeblivelse eller for sent afbud er DiningSix berettiget til at indløse dine værdibeviser uden brug.
- DiningSix tager forbehold for udsolgte dage.
- Har du spørgsmål? Ring på tlf.: 69156982 (hverdage 9-16 og lørdage 10-14) eller send en mail til: info@diningsix.dk
LEVERING:
- Hvis du ønsker levering, pålægger DiningSix en merpris.
- Omkostninger for kold levering: 300 kr. i Storkøbenhavn (postnumre 1000-2999) og 5 kr pr km. på øvrige Sjælland. Prisen på andre områder kan aftales med DiningSix.
- Levering for Århus: 300kr i Postnumrene : 8000-8200-8210-8220-8240-8260 og 5 kr pr km. derudover.
- Ved levering bærer chaufføren maden ind og gennemgår vejledning samt svarer på øvrige spørgsmål.
- Maden leveres kold, men DiningSix kan tilbyde det som varm mad klar til servering ved afhentning for et gebyr på 500 kr ligegyldigt antal. Dette skal oplyses ved bestilling.
TILKØB AF KOK:
- Ved selskaber på 50 kuverter og opefter, er det muligt at tilkøbe en kok for 2500 kr. Beløbet dækker kokken i 3 timer, levering på hele Sjælland, opvarmning, udskæring og anretning af maden.
- Efter de første 3 timer, koster det 500 kr. pr. time, og det afregnes pr. påbegyndt 30 min. Husk at oplyse, om du vil have en kok med, når du bestiller dine kuverter.
Aftalepart
Beliggenhed
Catering fra DiningSix
OBS: Du skal købe minimum 10 kuverter.
Din DiningSix Sommermenu består af:
- Foccaciabrød – Olivenolie & rosmarinsalt
Forret
- Rilette af fisk (varierer efter sæson) med rugbrødscrumble & urtesalat
Hovedret:
- Okseroast fra Uruguay
- Skindstegt kylling, citron & lime marineret
- Hjemmelavet kold pasta med persillecreme, syltet grillet peberfrugt, radiser & forårsløg
- Salat med årstidens grønt, æble, vinaigrette samt ristede kerner & sesam
- Rosmarinstegte petite kartofler vendt i havsalt & rapsolie
- Kold bearnaisecreme med frisk estragon
Dessert:
- Kraftig chokoladekage med crumble & hvid chokoladecreme